Sted
Hagebyveien 45, Leknes, Norge
Innflytting
Mars
2021
Pris fra kr
4125000
-
4125000
NOK
Ledige boliger
1
Tomannsbolig Hagebyveien 45. Solgt

Leilighetene

Store leiligheter i moderne stil med hele 4 soverom, hvor soverommet i andre etasje er størst og med egen garderobe. I første etasje er det 3 soverom, samt tv-stue I tillegg bod og bad med dusjkabinett og smart vaskeromsløsning. I andre etasje har finner vi kjøkken/stue samt bad med dusjnisje. Fra stuen er det utgang til veranda med glassrekkverk.

Beskaffenhet

Leiligheten har flis på alle våtrom, samt hall. Øvrige rom har parkett. Veggene består av ferdigmalte plater, Fibo trespo på bad. Alle tak består av malt gips.

Leilighetene har vannbåren gulvvarme.

Finn.no

Turterreng
Sol
Nisje
vannbåren varme

Område

Se andre boliger til salgs

forSale
Innflyttingsklar - Bolleveien - Leknes - Lofoten
Hitra - et moderne hus med mange muligheter. Hitra er et av våre mest fleksible hus. Hitra var vinner i vår arkitektkonkurranse og har mange kvaliteter en familie i dag setter pris på. Her har man mulighet til å leie ut deler av huset om det er ønskelig. Senere kan man eventuelt ta hele huset i bruk selv.

8 750 000 — 8 750 000 kr
Bolleveien, Leknes, Norge
forSale
Ballstad - Gjerneshaugan
På Gjerneshaugan på Ballstad har vi nå fire eneboliger under oppføring for salg. boligene er over to etasjer og har 3-4 soverom.

0 — 0 kr
Ballstad, Norge
forSale
Enebolig Sortland
Huset har en praktfull stue med mye lys, god utsikt og god plass til flere sittesoner. Dette gir huset stor fleksibilitet og mange møbleringsalternativer. Balkongen mot fronten av huset er romslig, og 2 store skyvedører minimerer overgangen mellom ute og inne på fine sommerdager

Kommer — undefined kr
new
Betel Lofoten - Tilbygg
Vi bygger ut Betel i Lofoten. tilbygget vil bestå av stor møtesal med tilhørende fasiliteter i første etasje. Underetasjen vil bestå av hybler, samt nye kontorer og lager.

0 — 0 kr
Leknes, Norge
forSale
Enebolig Fedje
Moderne enebolig på to etasjer.

6 780 000,- — undefined kr