Sted
Seljesvingen, Leknes, Norge
Innflytting
Juni
2021
Pris fra kr
3850000
-
3850000
NOK
Ledige boliger
1
Tomannsbolig i Seljesvingen. Solgt

Bare EN leilighet igjen.

Leilighetene

Høsten 2020 starter byggingen av vår tredje og siste tomannsbolig i Seljesvingen.

Store leiligheter i moderne stil med hele 4 soverom, hvor soverommet i andre etasje er størst og med egen garderobe. I første etasje er det 3 soverom, samt tv-stue I tillegg til bod og bad med dusjkabinett og smart vaskeromsløsning. I andre etasje finner vi kjøkken/stue samt bad med dusjnisje. Fra stuen er det utgang til veranda med glassrekkverk.

Beliggenhet

Boligene ligger i Seljesvingen, Himmelstein Vest ca.1,5 km fra sentrum. Området ligger nært idrettsparken, Lofothallen og skiløyper. Området er barnevennlig og med flott turterreng i umiddelbar nærhet. Fra området er det godt tilrettelagt for myke trafikanter med gang og sykkelvei samt turveisystemer. Området er nordvest vendt og med hovedutsikt mot vest.

Leilighetene har vannbåren gulvvarme.

Fiber
Fine Solforhold
Vaskerom nisje
Balkong

Område

Se andre boliger til salgs

forSale
Innflyttingsklar - Bolleveien - Leknes - Lofoten
Hitra - et moderne hus med mange muligheter. Hitra er et av våre mest fleksible hus. Hitra var vinner i vår arkitektkonkurranse og har mange kvaliteter en familie i dag setter pris på. Her har man mulighet til å leie ut deler av huset om det er ønskelig. Senere kan man eventuelt ta hele huset i bruk selv.

8 750 000 — 8 750 000 kr
Bolleveien, Leknes, Norge
forSale
Ballstad - Gjerneshaugan
På Gjerneshaugan på Ballstad har vi nå fire eneboliger under oppføring for salg. boligene er over to etasjer og har 3-4 soverom.

0 — 0 kr
Ballstad, Norge
forSale
Enebolig Sortland
Huset har en praktfull stue med mye lys, god utsikt og god plass til flere sittesoner. Dette gir huset stor fleksibilitet og mange møbleringsalternativer. Balkongen mot fronten av huset er romslig, og 2 store skyvedører minimerer overgangen mellom ute og inne på fine sommerdager

Kommer — undefined kr
new
Betel Lofoten - Tilbygg
Vi bygger ut Betel i Lofoten. tilbygget vil bestå av stor møtesal med tilhørende fasiliteter i første etasje. Underetasjen vil bestå av hybler, samt nye kontorer og lager.

0 — 0 kr
Leknes, Norge
forSale
Enebolig Fedje
Moderne enebolig på to etasjer.

6 780 000,- — undefined kr