Sted
Hagebyveien, Leknes, Norge
Innflytting
Mars
2021
Pris fra kr
3195000
-
3195000
NOK
Ledige boliger
1
Hagebyveien 45. Moderne bolig med 4 store leiligheter. solgt

Tre av fire SOLGT!

Skaff deg en stor og romslig fireroms leilighet i vår firemannsbolig. Vi har en usolgt leilighet i Hagebyveien på Leknes. Nærmere sentrum kommer du nesten ikke.

I firemannsboligen finner du leiligheter med 3 soverom hvor av et med egen garderobe, stue og kjøkken samt bad med vaskeromsløsning, entre og gjestetoalett. Videre har leiligheten i første etasje direkte utgang til terrasse.Sol
Kart
Trær
Garasje

Område

Se andre boliger til salgs

forSale
Innflyttingsklar - Bolleveien - Leknes - Lofoten
Hitra - et moderne hus med mange muligheter. Hitra er et av våre mest fleksible hus. Hitra var vinner i vår arkitektkonkurranse og har mange kvaliteter en familie i dag setter pris på. Her har man mulighet til å leie ut deler av huset om det er ønskelig. Senere kan man eventuelt ta hele huset i bruk selv.

8 750 000 — 8 750 000 kr
Bolleveien, Leknes, Norge
forSale
Ballstad - Gjerneshaugan
På Gjerneshaugan på Ballstad har vi nå fire eneboliger under oppføring for salg. boligene er over to etasjer og har 3-4 soverom.

0 — 0 kr
Ballstad, Norge
forSale
Enebolig Sortland
Huset har en praktfull stue med mye lys, god utsikt og god plass til flere sittesoner. Dette gir huset stor fleksibilitet og mange møbleringsalternativer. Balkongen mot fronten av huset er romslig, og 2 store skyvedører minimerer overgangen mellom ute og inne på fine sommerdager

Kommer — undefined kr
new
Betel Lofoten - Tilbygg
Vi bygger ut Betel i Lofoten. tilbygget vil bestå av stor møtesal med tilhørende fasiliteter i første etasje. Underetasjen vil bestå av hybler, samt nye kontorer og lager.

0 — 0 kr
Leknes, Norge
forSale
Enebolig Fedje
Moderne enebolig på to etasjer.

6 780 000,- — undefined kr