• Prosjekter

Vi utvikler stadig nye eiendommer og boligområder i Lofoten. 

For tiden har vi følgende prosjektboliger under oppføring for salg. 

Se også for tidligere prosjekter.

soldOut
Hitra - Bolleveien - Leknes - Lofoten
Hitra - et moderne hus med mange muligheter. Hitra er et av våre mest fleksible hus. Hitra var vinner i vår arkitektkonkurranse og har mange kvaliteter en familie i dag setter pris på. Her har man mulighet til å leie ut deler av huset om det er ønskelig. Senere kan man eventuelt ta hele huset i bruk selv.

8 750 000 — 8 750 000 kr
Bolleveien, Leknes, Norge
forSale
Ballstad - Gjerneshaugan
Unik funkisbolig i et rolig og barnevennlig nabolag på vakre Ballstad. Nyt en kopp kaffe med utsikt over Lofotens majestetiske fjell og vakre småbåthavner. Kort vei til sjøen, barnehage, skole, butikk og andre fasiliteter.

6 780 000 — 10 635 000 kr
Ballstad, Norge
willBeSoldLater
Villa Skotnessjyen
I samarbeid med Eiendom Lofoten AS utvikler vi nå boligeiendommer på Ballstad. Planen er å etablere 38 boenheter i Skotnessjyen.

0 — 0 kr
Ballstad, Norge
soldOut
Hitra - Enebolig på kundes tomt i Lofoten
En fleksibel bolig for moderne familier. Hitra er et av våre mest fleksible hus. Dette moderne huset var vinner i vår arkitektkonkurranse og har mange kvaliteter en familie i dag setter pris på.

0 — 0 kr
Bolleveien, Leknes, Norge
soldOut
Rykkin - Enebolig på kundes tomt i Lofoten
Ny og lekker enebolig på et plan som vi bygger for kunde på Leknes

0 — 0 kr
Bolleveien, Leknes, Norge
soldOut
Hagebyveien 45. Moderne bolig med 4 store leiligheter. solgt
Store leiligheter i 4 mannsbolig. Boareal på 99 kvadratmeter. 3 soverom, stue, kjøkken og bad/wc. Leilighetene i første etasje vil ha uteplass direkte på bakken, mens leiligheten i 2 etasje har stor veranda på 38 m2.

3 195 000 — 3 195 000 kr
Hagebyveien, Leknes, Norge
soldOut
Tomannsbolig Hagebyveien 45. Solgt
Store leiligheter i moderne stil med hele fire soverom. I første etg er det tre soverom, samt tv-stue I tillegg bod og bad med dusj og smart vaskerom. I andre etg har finner vi kjøkken/stue samt bad med dusjnisje. balkong med glassrekkverk.

4 125 000 — 4 125 000 kr
Hagebyveien 45, Leknes, Norge
soldOut
Tomannsbolig i Seljesvingen. Solgt
Vi har to stk. tomannsboliger under oppføring i Seljesvingen på Himmelstein. Boligene er på ca. 124 m2 og inneholder 4 soverom, tv-stue, stue og kjøkken samt 2 bad.

3 850 000 — 3 850 000 kr
Seljesvingen, Leknes, Norge
soldOut
Aurora - Enebolig på kundes tomt på Eggum i Lofoten
Det majestetiske uttrykket med søylene, det buede, store vinduet i midten av fasaden og symmetrien i hele boligen har gjort Aurora til vår mest populære herskapelige bolig. Ta en titt på de store gode rommene, helt fra hallen og gjennom hele huset!

0 — 0 kr
Eggum, Norge
soldOut
Alsvåg - Enebolig med utleiedel på kundes tomt i Lofoten
Alsvåg - Moderne hus med utleiedel. Huset har en utleiedel i underetasjen som gir familien en ekstra inntekt ved behov. Boligen har en praktisk carport ved inngang slik at man kan gå tørskodd inn og ut av boligen.

0 — 0 kr
Bolleveien, Leknes, Norge
soldOut
Betel Lofoten - Tilbygg
Vi bygger ut Betel i Lofoten. tilbygget vil bestå av stor møtesal med tilhørende fasiliteter i første etasje. Underetasjen vil bestå av hybler, samt nye kontorer og lager.

0 — 0 kr
Leknes, Norge