Sted
Bolleveien, Leknes, Norge
Innflytting
August
2021
Pris fra kr
0
-
0
NOK
Ledige boliger
0
Hitra - Enebolig på kundes tomt i Lofoten

Hitra - et hus med utleiedel

Bokvaliteter

  • Fleksibel - En fantastisk bolig å bo i gjennom et helt liv der barna vokser og behovene endres
  • Økonomisk - Enkelt å gjøre om fra enebolig til både to og tre leiligheter.
  • Muligheter - Hitra kan bygges med pulttak, saltak eller flatt tak. En, to eller tre etasjer
  • Plass - Gode ekstrarom som kan benyttes til tv-stue, lekerom eller kontor
  • Uteliv - Flott privat terrasse ved kjøkken og stue til fine dager utendørs
  • Tomteforhold - Huset kan benyttes på skrå tomt, flat tomt og med langside eller gavl inn i skråning

En fleksibel bolig for moderne familier

Hitra er et av våre mest fleksible hus. Dette moderne huset var vinner i vår arkitektkonkurranse og har mange kvaliteter en familie i dag setter pris på.

Hitra har flere utleiemuligheter som fint smelter sammen med resten av huset om man velger å bruke dem selv. En kan for eksempel velge å bo i hele boligen eller leie ut deler av den. Hitra kan man vokse i når behovet for plass blir større. 

Huset tilpasses også enkelt alle tomtetyper, og man kan ha inngangsparti i begge etasjer. Man kan velge å ha stue i andre etasje, eller i første etasje hvis man synes det passer bedre. Med et system som åpner opp for ulike muligheter for organisering av boligen, møter vi fremtidens behov for en individuell tilpasning. 

Husets 1. etg

I første etajse finner man mange muligheter til familien med hele fire soverom og to bad. Det ene soverommet er på 18,7 m2 og kan brukes som TV-stue, hobbyrom eller hjemmekontor. Det egner seg også selvsagt godt til et ordentlig flott hovedsoverom litt adksilt fra de andre. Første etasje har hele tre utganger. 

Husets 2. etg

I andre etasje finner man en stor og romslig stue/kjøkkenløsning med god plass til et stort spisebord. Kjøkkenet har meget praktisk bod ved siden av hvor man kan lagre mat, kjøkkenutstyr og annet. I denne etasjen finner man utgang til en flott terrasse, et bad og et ekstra rom som kan brukes som soverom/gjesterom, lekerom eller TV-rom. Du kan også velge å leie ut hele første etasje.

Område

Se andre boliger til salgs

forSale
Ballstad - Gjerneshaugan
Unik funkisbolig i et rolig og barnevennlig nabolag på vakre Ballstad. Nyt en kopp kaffe med utsikt over Lofotens majestetiske fjell og vakre småbåthavner. Kort vei til sjøen, barnehage, skole, butikk og andre fasiliteter.

6 780 000 — 10 635 000 kr
Ballstad, Norge
forSale
Enebolig Sortland
Huset har en praktfull stue med mye lys, god utsikt og god plass til flere sittesoner. Dette gir huset stor fleksibilitet og mange møbleringsalternativer. Balkongen mot fronten av huset er romslig, og 2 store skyvedører minimerer overgangen mellom ute og inne på fine sommerdager

10 635 000 — undefined kr
forSale
Enebolig Fedje
Moderne enebolig på to etasjer.

6 780 000,- — undefined kr