Sted
Bolleveien, Leknes, Norge
Innflytting
August
2022
Pris fra kr
8750000
-
8750000
NOK
Ledige boliger
1
Hitra - Bolleveien - Leknes - Lofoten

Klar til innflytting!

Kombinasjon av en helt ny og moderne bolig med en fantastisk beliggenhet av denne typen er sjelden å finne i boligmarkedet i Lofoten.

Nyoppført funkisbolig med carport fra 2022 som er utført etter TEK17-standard og er plassbygd av lokale materialer og lokale leverandører. Eiendommen er flat med en tomtestørrelse på ca. 1235 m². Boligen er moderne innredet og holder god høy stand. Her er det ventilasjonsanlegg med balansert ventilasjon, tappevann og varme via varmepumpe til vannbåren gulvvarme som reduserer strømforbruket. Det er downlights i flere rom, moderne kjøkken fra JKE med kjøkkenøy og integrerte hvitevarer, samt designfliser i entrè. Her blir det minimalt med vedlikehold de neste årene, og du kan leve et enkelt liv.

Boligen går over 2 plan og er tilrettelagt slik at man kan leie ut 2 hybler med fellesrom og egent bad/vaskerom, hvis ønskelig. Dette kan gi ca. 12.000,- i leieinntekter. Ellers er dette den siste av 4 godkjente eneboligtomter på Bolle. Velkommen!

Tilrettelagt for elbil
Solrik beliggenhet
Vannbåren varme
Fjell- og sjøutsikt

Område

Nærmiljøet

Barnehage

Bolle gårdsbarnehage ligger rett over veien

Sentrum

Landlig og sentrumsnært

Natur

Naturskjønne omgivelser med god tilgang barmarka og laksefiske

  Se andre boliger til salgs

  forSale
  Ballstad - Gjerneshaugan
  Unik funkisbolig i et rolig og barnevennlig nabolag på vakre Ballstad. Nyt en kopp kaffe med utsikt over Lofotens majestetiske fjell og vakre småbåthavner. Kort vei til sjøen, barnehage, skole, butikk og andre fasiliteter.

  6 780 000 — 10 635 000 kr
  Ballstad, Norge
  forSale
  Enebolig Sortland
  Huset har en praktfull stue med mye lys, god utsikt og god plass til flere sittesoner. Dette gir huset stor fleksibilitet og mange møbleringsalternativer. Balkongen mot fronten av huset er romslig, og 2 store skyvedører minimerer overgangen mellom ute og inne på fine sommerdager

  10 635 000 — undefined kr
  forSale
  Enebolig Fedje
  Moderne enebolig på to etasjer.

  6 780 000,- — undefined kr